About Me

My photo
write it in your heart that everyday is the best day in your life

Followers

klik iklan!

Sunday, April 21, 2013

Dominos for Brunch !

Assalamualaikum dearest !

dah dua hari aku stay kat keyell ,mihmihmih .akan tetapi aku tak visit banyak places sangat pon .semasa aku sampai kat keyell ,bas pancaran matahari yang aku naik bersama sepupu dan seorang rakan, stop kat Hentian Duta ,lama jugak la aku tunggu driver 'tak berbayar' aku datang jemput .kikikiki.tapi sekarang ,im not trying to talk about this ,nanti bila bila ada masa aku buat lagi satu post sepanjang aku berada di keyell eh ?hehhehe.

berkenaan dengan tittle hari ni ,aku baru sahaja selesai breakfast ! eh rasanya bukan breakfast sebab dah tengahari , *kantoi aku buat overtime :)hahahhaha .bagun saja dari tidur hari dah cerah, oleh kerana aku tak mengunci jam dan stay up late malam tadi menonton dinasour movie . :D

so Brunch ! breakfast dengan lunch sekali gus. and we decide to have something special ,not rice ,something unique,something make us full , and the most important isssss 'no need to get out from rent house' .*malas gila akuuuuu . . .dan depaaa samaaa.kahkahkah.

jeng jeng jeng ~jemputtt makannnn !

 deliveryyyy ! and still hattttttttt :'O






kami pesan melalui online ,senang cerita kan ?
 >2 box onion rings ,one bolognese spaghetti ,box of cinamon bread ,and large classic chicken pizza with cheese crust and got one regular chicken pizza with BBQ sauce ! and lemon ice tea for drinks babeee !

macam ni rupanya stay kat keyell ,semua boleh delivery as long as you gott moneyyy ,no money no talk la kan .tapi kali ini kami spend RM71.25  sahaja including tax , ok lah kan .cukup  kenyang malah tak habis makan :)hehehe

Assalamualaikum and thanks for reading !

No comments:

Post a Comment

klik iklan!