About Me

My photo
write it in your heart that everyday is the best day in your life

Followers

klik iklan!

Wednesday, April 17, 2013

Fenomena Gwiyomi =3

Assalamualaikum dearest .

hahaha ,mula mula aku tak tahu apa itu gwiyomi ,ditambah pulak ramai facebook friends yang update pasal 'gwiyomi ' ,ada yang siap share video daripada youtube dan sebagainya! apa tu gwiyomi? sampai lah aku pi kat google , cari di wikipedia bagai .hahhahaha lawak lawak .benda benda macam ni memang aku agak ketinggalan . kasihannn . :(

kat wikipedia tu kata ,gwiyomi is the korean song by south korean .mihmihmih ,pastu laju je aku pi kat youtube nak menjenguk video gwiyomi .nahhhhhh ,siap ada parody lagi ,yang paling best semua buat muka comel . and sampai la aku scroll ke bawah ,terkejut aku ! kak Maghiaaaa! maria elena pon buat gwiyomi ? ahahahaha ,popular gila gwiyomi sampai semua nak buatttt .*nasib baik lah iolls diberi perlindungan daripada merakam video seperti itu .hehe.kalau aku buat , imagine what will happen ? belum lagi terima komen daripada komentor ,dah dikatakan 'sewel' oleh ibu bapa sendiri .kikikiki

tapi kan even tak boleh buat kat video ,aku penah kot practice kat rumah =.= malu gila nak cakap wei ,hahahaha,aku ada jumpa dance guide kat facebook lagi ,tengok video video kat youtube lagi .sekali sekala aku teringin nak meniru , :)




hah ~ cuba cuba =3
tapi kalau nak buat video tutup aurat dulu ,pakai handsocks ,pakai hijab .mehehehehe

Assalamualaikumm and thanks for reading :)



No comments:

Post a Comment

klik iklan!