About Me

My photo
write it in your heart that everyday is the best day in your life

Followers

klik iklan!

Sunday, April 21, 2013

jalan-jalan KL Part1

Assalamualaikum.

pepagi bebuta aku menghupdate blog yang baru semalam aku tinggal ,hehehe .well ,aku rasa kalau stay kat keyell terus hidup aku akan sedikit susah kerana keadaan kat sana yg loaded , yes ,aku melihat kehidupan orang keyell dan menimba pengalaman dan ilmu dari mereka ~even aku ni kedahan yang sangat setia dengan nasik ,at least aku belajar makan benda lain selain dr nasik! *tapi pasni aku nk balikk ahhhh :'C

gaddd,i was really really forgot to take more picture ,coz what,coz when i came here ,all become sooo busyyy . *sebenarnya malas*

last night was my first time visit sunway pyramid ,since last year i came keyell and just stayed at my aunty house .

Le Sunway Pyramid~

=..= orang belakang spoil gambar ~


okay lift kat sana sangat cantik dan very shine metallic TAPI slow ;(
******
and i went to their POPULAR ,luas gilakk macam masuk lagi satu shopping complex ,i can't found Harry Potter books :( so i ask one girl whom work there ,and she saidddddd . ''buku harry potter dah habis ''
vattt ? takkanlah ?habis?aku tak percaya lalu meneruskan pencarian HP books  dekat rak seterusnya  *takkan lah habissss ?wuuuuuu

 yang ada hanya buku-buku mengerikan camni =.= ahhhhh~



rak pertama dan kedua 'Teen Books' dah d'check .sampai la rak yang belakang yang hanya terdapat stationary,diary books ,and pencil colour .kesal gila aku ! tapi kalau buku twilight banyak ,maksudnya tak laku ke  ?haha .and i still can't understand why some people said twilight lagi best daripada Harry Potter .padahalllll...... *jgn marah peminat Bella & Edward ,eh ?



 antara tujuan utama aku datang sunway pyramid adalah untuk main ice-skating ,akan tetapi....



they'olls ada gamesssss pulakkk ,tengah warm up bagai ,hadoyaiiiii :'C tapi sempat cuci mata tengok mat salleh kat sana , antara yang warm up ni pon ada budak mat salleh tauuu . *semua hang tau raihan .(suara mengata)


*************
Dinner at PHA-PHA restaurant.
hahhh,malam semalam aku dinner kat satu tempat ni ,nama kedai makan ni ialah pha-pha bunyi macam papa *teringat iolls kat abah dengan mama ,kenapa tak letak Pa Ma sekali ,hahahhahah *macam nama majalah pulokkkk ~penat aku memilih nak makan apa kat menu ,macam2 ada .last last aku ternampak 'nasi goreng Pha-pha' .menu utama di kedai ni ,kedudukannya atasss sekali dalam senarai menu .

ini diaaaa,nasi goreng Pha-pha ! :) jemput makan~


bersama watermelon juice ~ 
bajet adalah sepuluh ringgit ke bawah sahaja untuk seorangg .

seedappp rupanya ,tak salah aku pilih menu :) kalau uolls datang sini u should try this ,location ?ahhh ni aku malas ni ,aku tak sempat tengok alamat penuh diaaaa .yang aku tahu :

PHA-PHA GARDEN ,taman melawati ,Shah Alam .



Assalamualaikum and thanks for reading !

No comments:

Post a Comment

klik iklan!